ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε ταλαντούχοι με δημιουργικό μυαλό

Βραβευτήκαμε με το Χάλκινο μετάλλιο στα ED Awards 2020, με το χρυσό στα Red Dot Awards 2021 & με το Χάλκινο μετάλλιο στα A΄ Design Awards 2022

Η Efhis Ergon είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων σχεδιασμού και εκτύπωσης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και μαθαίνοντας μέσω αυτών, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς.

Είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη

Η Efhis Ergon είναι παθιασμένη με την ανάπτυξη «προσαρμοσμένων λύσεων συσκευασίας» σε στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Ειδικευόμαστε σε δημιουργικές και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες παραγωγής που παράγουν προσαρμοσμένα κουτιά και πακέτα προϊόντων που έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν τους καταναλωτές.

Το τρίπτυχο με το οποίο εργαζόμαστε βλέποντας το μέλλον είναι ο σύγχρονος σχεδιασμός, η ποιοτική εκτύπωση και η παράδοση στον επιθυμητό χρόνο.
Σχεδιάζουμε βάση τις ανάγκες του πελάτη και την αγορά που αντιμετωπίζουν, ενώ το δημιουργικό τμήμα προετοιμάζει τα τελικά σχέδια που θα βοηθήσουν στην παραγωγή.
Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση και την παραγωγή με βάση τις προδιαγραφές και παραδίδουμε το τελικό προϊόν στον πελάτη .
Η τεχνογνωσία μας καθώς και η εμπειρία όλων αυτών των ετών καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών έργων σχήματος και εκτύπωσης, αλλά μας δίνουν επίσης την εμπιστοσύνη μιας κάθετα ολοκληρωμένης μονάδας εκτύπωσης.
Σας ακούμε και αφιερώνουμε το χρόνο και την προσοχή που σας αξίζει.

Σχεδιάζουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα

Καταλαβαίνουμε τι ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας και εκτυπώνουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποιότητας χαρτιού, προσφέροντας στην επιχείρησή σας ή στον πελάτη σας τη συγκεκριμένη μορφή και αναγνώριση που αναζητούν.
Η εταιρεία αναλαμβάνει από απλές δημιουργικές λύσεις έως πολύπλοκες παραγωγές.
Ευχαριστούμε

Ας αρχίσουμε την συνεργασία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μια δημιουργική λύση!

Επικοινωνία

Efhis Ergon = Done as desired / what you wish for